Montering av effektiv fönsterfilm

Vare sig du väljer solfilm, insynsskydd, säkerhetsfilm eller någon annan variant har alla typer av fönsterfilm en sak gemensamt: de ser till så att du inte tvingas betala skjortan för att ersätta dina fönster. Du får en utmärkt effekt till ett billigt pris genom att helt enkelt applicera en fönsterfilm över glaset.

Om du vill lära dig mer om vilka olika sorters fönsterfilm som finns tillgängliga kan du besöka Folieknivens hemsida och hitta din favoritfolie. Du finner dessutom klistermärken, carwrapping och andra spännande produkter till hem och marknadsföring som du inte vill gå miste om!

Ett antal fönsterfilmssorter du måste kika på

Vilket resultat du är ute efter kommer att påverka vilken fönsterfilm du i slutändan väljer. Självhäftande fönsterfilm med insynsskydd är exempelvis perfekt när du inte vill att någon ska kunna se in genom ditt fönster. Bäst av allt är att det finns många olika mönster, så du väljer själv hur du vill att ditt insynsskydd ska se ut. Om det å andra sidan är säkerheten som du tänker på kanske säkerhetsfilm är det rätta valet för dig. Denna fönsterfilm hindrar glassplitter från att flyga runt om glaset skulle råka krossas.

Om det är solskydd som du är på jakt efter kan en solfilm rekommenderas. Den här filmen dämpar värmen och avvisar upp till hela 99 % av UV-strålningen. När sommaren knackar på dörren slipper du med andra ord den överväldigande värmen samtidigt som du både skyddar dig själv och dina möbler mot UV-strålning.